Başarı Akademi Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası --> KPSS --> ATAMALAR
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

2010 HAZİRAN ATAMASI BASIN ACIKLAMASI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mustafasahin Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 314
  Alıntı mustafasahin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 2010 HAZİRAN ATAMASI BASIN ACIKLAMASI
    Gönderim Zamanı: 27.Ocak.2010 Saat 11:35

BASIN AÇIKLAMASI

2010 yılı öğretmen atamalarıyla ilgili olarak aşağıdaki açıklamayı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

Bakanlığımız, eğitim öğretim yılının kendi takvimine uygun, sağlıklı bir şekilde işletilmesi adına bu yıl itibariyle yeni bir uygulamaya geçeceğini ve öğretmen atama/görevlendirmelerinin 2010 yılı yaz döneminde gerçekleştirileceğini daha önce duyurmuştu.

Bu çerçevede 2008-2009 yıllarında KPSS sınavına giren ancak herhangi bir eğitim kurumuna yerleşemeyen öğretmen adaylarımızın durumu göz önüne alınarak,  2010 yılındaki 10.000 öğretmen atamasının ilkinin Haziran ayı içerisinde yapılması Sayın Bakanımızın Maliye Bakanımız ile yaptığı görüşmeler sonucunda netleşmiştir.  Böylece 2008-2009 yıllarında KPSS sınavına giren öğretmen adaylarımızın Şubat ayında gerçekleştirilmeyecek atamadan ötürü her hangi bir hak kaybı olmayacak, aldıkları puanlar Haziran ayındaki atama için de geçerli olacaktır.   

Buna ek olarak, geriye kalan kontenjanlar için ikinci öğretmen atamalarımız Ağustos ayı içerisinde gerçekleştirilecektir. Söz konusu Ağustos atamasında öğretmen adaylarımız 2009 KPSS sonuçları ile ÖSYM tarafından Temmuz ayında yapılacak 2010 KPSS sonuçlarına göre başvuruda bulunabileceklerdir.  

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

Düzenleyen mustafasahin - 27.Ocak.2010 Saat 11:44
basariakademi@hotmail.com
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,078 Saniyede Yüklendi.